O nama

Artefacto je prodajni salon ekskluzivnog nameštaja izvanrednog kvaliteta i dizajna. Ukoliko tragate za kreativnim i funkcionalnim rešenjima za opremanje vašeg životnog prostora, Artefacto servis vam nudi punu podršku pri njihovom osmišljavanju i realizaciji.

ISTORIJA

Artefacto se od 2005 godine bavi prodajom nameštaja, isporukom, projektovanjem i uređivanjem enterijera stambenog i poslovnog prostora. Tokom godina rada sa najeminentnijim evropskim brendovima iz sveta nameštaja i dizajna, izgradili smo integritet naše kuće i stekli poverenje klijenata koji prihvataju samo najbolje.

Vodeći se filozofijom da svaki prostor preobrazimo u novi koncept življenja, pažljivo osluškujemo potrebe i stilski izbor onih koji u tom prostoru žive. Svaki komad nameštaja, tkaninu ili idejno rešenje primene u prostoru selektujemo sa promišljenom preciznošću, uz kreativnost i sa jednom misijom na umu- da pružimo kvalitetnu uslugu.

Majstorski izvedeni komadi brendova iz naše ponude, udruženi sa našim velikim iskustvom u svetu dizajna enterijera, pružaju vrhunske rezultate na veliko zadovljstvo Artefacto tima, ali i klijenata.

VREDNOSTI

Naš prioritet je poboljšanje kvaliteta života naših klijenata kroz kvalitetne projekte i proizvode. Od projektovanja, preko isporuke i instalacije, do servisiranja i nakon završenog projekta, stremimo kreiranju udobnog, sigurnog, savremenog i lepog okruženja.

STIL

Svaki brend iz Artefacto ponude ima svoj prepoznatljiv stil i filozofiju, a naše umeće je da ih primenimo u „stvarnom životu“ i realizujemo njihovu estetiku na funkcionalan način. Naše visokoprofesionalno osoblje pažljivo sluša zahteve i očekivanja kupca i u skladu sa njima formira koncepte za savremeno oplemenjivanje životnog prostora.

Artefacto Team